Social Media

Top 5 face masks

Jak jsem slibovala v Everyday Skincare Routine, je tady další kosmetický článek, tentokrát o pleťových maskách. Vybrala jsem čtyři osvědčené přírodní zázraky a ještě dva další produkty, které používám každý týden.
První dvě masky jsou z Lushe a jejich kombinace je totální kombo pro čistou, jemnou a vyživenou pleť. První z nich se jmenuje Dark Angel, jak už název napovídá, je černá a také peelingova. Stačí nechat ji působit pár minut, pokožka je po ní krásné čistá a jemná. Poté používám zelenou Mask of Magnaminty, která je také peelingova, ale jsou v ní už větší částečky a hlavně krásně zklidňuje. Tu nechám působit cca 15 minut. Tuto kombinaci používám tak jednou až dvakrát týdně, skutečně se mi osvědčila a nedala bych na masky z Lushe dopustit!

Další dvě masky jsou z Havlíkovy Apotéka. O jedné z nich jsem už psala v minulém skincare článku, používám ji každé ráno na stáhnutí pórů, hned po probuzení. Působí tři minut a potom si obličej už jen namažu a jdu se líčit. Druhá Havlíkova maska se jmenuje Maska pařba a je ze série Krásná slečna. Tu používám po nebo klidně i před nějakou náročnou noční akcí, když moc nespím nebo spím někde, kde se neodlíčím.
A dvě specialitky na závěr. První je Urban Detox Mask, o které jsem se už také zmiňovala. Není sice přírodní, ale pokud se nemůžete zbavit pocitu neodlíčené pleti, nic se mi neosvědčilo líp. A můj poslední tip je sérum na pupínky od Alverde. Stálo asi 90 Kč, koupila jsem ho v DM a je to asi nejlepší lokální věc na akné, s jakou jsem se setkala.

2 komentáře

  1. na tu masku Mask of Magnaminty mám už dlouho zálusk, jen škoda, že nemám prodejnu Lush blíž :(

    OdpovědětVymazat
  2. Pred pár dňami som rozmýšľala nad kúpou masky od LUSH, teraz ľutujem, že som si ju v Prahe nekúpila, lebo tieto dve ma z popisku veľmi zaujali :)
    www.thenoela.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by BD