Social Media

Hotel Orlík

Právě jsem se vrátila ze skvělého pobytu na Hotelu Orlík, kde jsem byla s kamarádkama. Strávily jsme zde sice pouhé 2 dny, ale moc jsme si to užily! Wellness, jídlo, krásný pokoj, filmy... prostě relax, který v maturitním ročníku opravdu oceníte!

Ve středu v 8:30 jsme si daly sraz v Dejvicích a vyrazily jsme na autobusové nádraží - ano, nemohly jsme jet autem, protože naši rodiče nevěří našim řidičským schopnostem. Po 2 hodinách jsme dorazily do obce Kozárovice, jenže hotel byl asi 4,5 km daleko. Proto jsme šli podle GPS, hezky s kufříčkem a bez pohorek, nejdřív po silnici, potom ale už lesem po rozblácené cestě. No, naštěstí jsme to nějak zvládly a do hotelu dorazily a máme dobrodružné vzpomínky 😀 Okamžitě nás ubytovali a my jsme si šly užívat krásného pokoje a wellness. Ačkoliv jsem pár dnů před příjezdem měnila rezervaci pro 2 osoby na rezervaci pro 3 osoby, nebyl žádný problém a dostaly jsme super apartmán se 2 ložnicema, takže obrovská spokojenost. Wellness bylo super - bazén, whirpool, sauna, všude pohodlné lehátka, župánky... No a protože jsme si taky chtěly dát trochu do těla, vyrazily jsme do hotelového fitka a pak hned do sauny.
Večeře i snídaně byly moc dobré. Na večeři byl salátek a výběr ze 3 jídel (měli i vegetariánské), snídaně formou švédských stolů. Chtěly jsme zajít i do baru, ale když jsme dorazily do lobby, zjistily jsme, že už je zavřený, protože nebyl víkend 😑 Takže jsme zamířily na pokoj, kde jsme si pustily film a usnuly v obrovské manželské postely.
Druhý den jsme pokoj musely opustit v 10 hodin, ale mohly jsme ještě využít wellness služby. Hotel byl moc hezky zařízený, byl postaven za dob komunismu, takže je minimalistický a mísí se zde moderní prvky s těmi staršími, což má opravdu kouzlo. Třeba staré okna a parkety a k tomu krásné moderní světla a dekorace. Jídlo bylo moc dobré, personál byl opravdu milý a wellness si nemůžu vynachválit. Navíc má hotel opravdu velký areál s několika vilami, venkovním bazénem a koňmi.

Okomentovat

Instagram

Theme by BD