Social Media

Lost in space oddity

Po téměř dvou měsících školy mě začíná přepadat zvláštní pocit. Po návratu z Ruska a nemoci jsem toho hodně zameškala, takže mám dost co dohánět, navíc chodím na přípravky na vysokou a nějak se na mě všechno to učení (nejen) nějak sype. Podzimní splín.
Do teď jsem vždy měla jasný cíl. Ne, že bych přesně věděla, co chci dělat a studovat, ale když bylo potřeba to rozhodnou, tak to šlo lehce. Věděla jsem, že chci na gympl, kde celkem v pohodě studuju a asi od poloviny třeťáku jsem věděla, kam chci na vysokou. Ale teď bych nejradši utekla od všeho. Odjela studovat někam do zahraničí nebo nešla na vysokou a dělala si radši jen nějakou nádstavbu, fyzioterapeutický kurz nebo studovala čínskou miedicínu, která se v ČR dá studovat, ale bez titulu :( … Navíc i když jsem si zvolila všemožné přírodovědné semináře, začínám teď uvažovat o literatuře, poezii, uměleckých oborech jako focení nebo zpěv… Zkrátka si přestávám být jistá, že chci jít na medicínu a tudíž, že chci věnovat tolik času přípravě. Tak trochu se ztotožňuju s existencialisty.

Taky teď hodně vzpomínám. Na to, co jsem zažila a bylo to super a už nikdy to znovu nezažiju. Na kamarády, se kterýma jsem se už dlouho neviděla a jaký super věci jsme dělali a jací jsme byli. Na dětství. A taky se teď cítím víc sama #outsidesociety. Ztrácím o ostatní zájem.

Možná jste takový pocit ještě nezažili, ale jsem si jistá, že dřív nebo později přijde. Do teď bylo všechno jednoduché, bylo lehké se rozhodnout, dělala jsem to, co jsem měla a nevadilo mi to. Ale teď je najednou všechno těžší. Představa maturity a přijímaček mě děsí, i následné studium na vysoké mě děsí. Možná je to podzimem… nemám ráda tohle chladné, depresivní počasí… Cítím se jako Major Tom.


Tričko: Zara man
Balíček: LUSH
P.S. děkuju Ti za tričko s Davidem <3
P.P.S. občas je dobré, napsat o tom, co cítíte

Okomentovat

Instagram

Theme by BD